Uw team

Mariska

DERMATOGRAAF EN MEDISCH HUIDEXPERT

Mariska de Jong, gediplomeerd dermatograaf, medisch en cosmetisch permanent make-up expert en medisch schoonheidsspecialist is het gezicht achter VIP Derma Breda. Als geen ander weet zij wat het effect kan zijn van lichamelijke imperfectie op je leven en zelfvertrouwen.

Mariska mag zichzelf als dermatograaf met recht leader of industry noemen en wordt hoogaangeschreven in binnen- en buitenland. Ze staat bekend om haar warme persoonlijkheid en expertise als medisch tattooist. Met haar unieke stijl, gecombineerd met haar verfijnde techniek bereikt ze grensverleggende resultaten.

VIP Derma Breda richt zich steeds meer op de medische-en huid verbeterende kant van de cosmetica. Zo richt Mariska zich ten volle op haar specialisme dermatografie. Dit wordt ook wel een medische tatoeage genoemd; een behandeltechniek waarbij op een volledig veilige manier met minuscule tatoeƫernaaldjes, de eigen huidskleur over de huidproblematiek wordt ingebracht. Dit zorgt niet alleen voor een drastische vermindering van de zichtbaarheid van jouw huidprobleem, maar ook zorgt een dermatografiebehandeling van bijvoorbeeld een litteken ervoor dat littekenstructuren verbeteren en versmallen. Dermatografie kan zelfs tot in de diepere lagen van de huid zorgen voor een vermindering van de trekkrachten die in het litteken zitten en kan de flexibiliteit terugbrengen in het litteken. Naast dermatografie specialist is Mariska ook Nederlands kampioen visagist en award winning hairstylist. Op afspraak kan Mariska je tijdens de grootste en belangrijkste dagen in je leven verzekeren van een stralende look!

Robin

CRYOTHERAPEUT & LASEREXPERT

Met een passie voor zelfvertrouwen versterkt ze met trots het team als Allround Body Expert, Cryo21 therapeut en voedingscoach.

Robin richt zich binnen VIP Derma Breda voornamelijk op de cryo- en laserbehandelingen. Bij VIP Derma Breda wordt gewerkt met de Cryo21; het nieuwste apparaat op het gebied van cryotherapie. De Cryo21 werkt tegen overtollig vet. De techniek is werkzaam door het laten afkoelen van de huid van 36 naar ongeveer 8 graden zonder een hevige kou te voelen. De vetcellen in ons lichaam zijn extreem gevoelig voor deze kou en zullen onder koude temperaturen afsterven. Vervolgens ruimt het lichaam deze vetcellen op door het lymfesysteem. De behandeling duurt maximaal 30 minuten en geeft onmiddellijk resultaat. Om de beste resultaten te behalen, zal een traject met meerdere behandelingen nodig zijn. Binnen de lasertherapie werkt VIP Derma Breda met de ultramoderne YAG laser. Met deze laserapparatuur kunnen onder andere oude en ongewenste tatoeages of bijvoorbeeld pigmentverschuivingen in een litteken behandeld worden. Daarnaast wordt de laser ingezet om de rode of grijze ondertonen van in het verleden gezette permanente make-up in de wenkbrauwen te verwijderen waardoor de juiste kleurtoon weer naar voren komt en eventueel met een nieuwe permanente make-up behandeling kan worden gestart. Dit noemen we de anti-grijs of anti-rood laserbehandelingen.